Lid worden Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij onze gezellige vereniging. Bij LTV Vesna bieden we verschillende lidmaatschappen aan. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Deze kun je inclusief digitale pasfoto sturen naar het secretariaat, t.a.v. Saskia Berendsen, mailadres: secretaris@ltvvesna.nl. De bijgevoegde digitale foto moet minimaal 300x400 pixels zijn en een JPG-bestand.

Hieronder vind je het overzicht van de lidmaatschappen die we aanbieden:

Senior lidmaatschap Het senior lidmaatschap geldt voor leden van 18 jaar of ouder. Senior ben je met ingang van het jaar waarin je 18 wordt. Het lidmaatschap loopt jaarlijks van 1 januari t/m 31 december. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 112,50. Inschrijven kan via het inschrijfformulier: aanmeldingsformulier 2019. Bij het senior lidmaatschap zitten geen tennislessen inbegrepen. Hier kun je je apart voor opgeven. Dit kun je aangeven bij het secretariaat.

Junior lidmaatschap Het junior lidmaatschap geldt voor leden tot 18 jaar. Het lidmaatschap loopt jaarlijks van 1 januari t/m 31 december. De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 112,50. Het lidmaatschap voor junioren is inclusief 16 zomerlessen die worden gegeven in de periode van 1 april tot 1 oktober. Inschrijven kan via het inschrijfformulier: aanmeldingsformulier 2019

Zomer lidmaatschap Het zomerlidmaatschap is speciaal voor mensen die sportief de zomer door willen brengen. Heb je zomerstop van volleybal, voetbal of een andere sport? Neem dan een zomerlidmaatschap bij LTV Vesna. 3 maanden tennisplezier voor maar € 55,- voor senioren en € 35,- voor junioren. Het zomerlidmaatschap start op 1 juni en eindigt op 31 augustus. Inschrijven kan via het inschrijfformulier: Aanmeldingsformulierzomerlid 2019

Overige informatie:

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een leenracket. Hiervoor vragen we een borg van € 25,-. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan op het inschrijfformulier.

Word je lid na 1 juni? Dan geldt er een aangepast tarief. Voor meer informatie kun je terecht bij onze secretaris Saskia Berendsen, secretaris@ltvvesna.nl of 06-40169438.

In geval van verhuizing of blessures wordt tussentijds geen teruggave van lidmaatschapsgeld verleend. Opzeggingen graag doorgeven voor 31 december voor het volgende contributiejaar.

Met de ‘participatieregeling schoolgaande kinderen’ van de gemeente Emmen, kunnen ouders met een minimuminkomen een budget krijgen voor allerlei activiteiten voor hun schoolgaande kinderen tussen de 4 tot 18 jaar. Dit budget moet worden besteed in de webshop. In deze webshop kan ook een tennislidmaatschap bij LTV Vesna worden aangevraagd: Klik HIER voor details.