Over ons

Welkom op de website van onze gezellige tennisvereniging L.T.V. Vesna, officieel opgericht in 1929. Onze vereniging telt ongeveer 100 leden, waarvan 1/3 jeugd en 2/3 seniorleden. Bij Vesna hebben we de beschikking over 4 gravelbanen en kun je zo vaak tennissen als je wilt. Zelfs in de winter als er geen vorst is, kan er getennist worden! Daarnaast beschikken we over een Beach-Tennis veld zodat ook liefhebbers van dit populair wordende tennisspel van harte welkom zijn.

Zowel voor de senioren als voor de jeugd is er een wekelijkse racketavond. De racketavond is voor iedereen van alle sterktes, beginner of gevorderd, maar staat vooral in het teken van sportieve gezelligheid. De racketavond voor de senioren is op dinsdagavond vanaf 20.00 uur.

Gedurende het jaar is er veel bedrijvigheid op de banen. Teams van Vesna spelen in diverse competities mee waarbij prestatie voorop staat. En in augustus staat ons jaarlijkse befaamde en super gezellige open toernooi op de agenda, waar ieder jaar zo’n 200 mensen vanuit de regio aan deelnemen.

Daarnaast organiseert onze activiteitencommissie een aantal evenementen: diverse toernooitjes, clubkampioenschappen, wintertennis. Via onze website en de maandelijkse nieuwsbrief word je daarvan op de hoogte gebracht. Kortom, genoeg activiteiten waaraan je kunt meedoen en waarbij je ook nog eens de andere leden van de vereniging leert kennen.

Wij wensen iedereen heel veel tennisplezier!

Sponsors