Open Toernooi 2018

Vanaf vrijdag 17 t/m zondag 28 augustus aanstaande, organiseert LTV Vesna het 14de ‘Automobielhuys Misker,’ Vesna Open tennistoernooi. Dit is de voorlaatste week van de schoolvakantie in het noorden (zowel basis- als voortgezet onderwijs).

Er wordt gespeeld in de categorie├źn 3 t/m 8. Het toernooi staat open voor deelnemers die dit jaar minimaal 15 jaar zijn of worden!

Voor categorie 8 is zowel een 15+, als een categorie met een leeftijdslimiet vanaf 35 jaar beschikbaar. Hiermee hopen we, met name, ook spelers te mogen verwelkomen die zich nog niet zo nadrukkelijk met de tenniskalender bezig houden…
 
We nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen aan het toernooi en (opnieuw) kennis te maken met de relaxte sfeer op en rond onze banen!
Opgave is mogelijk t/m vrijdag 10 augustus, via toernooi.nl. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan kun je contact opnemen via email: vesnaopen@hotmail.com of bellen met de helpdesk: 06-22382825 (Ramon).

We verzoeken alle deelnemers aandacht te besteden aan hun beschikbaarheid tijdens het toernooi en dit zorgvuldig in te vullen tijdens de aanmeldingsprocedure! Met name graag ook rekening houden met een eventuele vakantie en het voorweekend, dat al op vrijdag begint, alsmede met de middagwedstrijden op weekdagen (vanaf 14:00)!

Graag tot ziens op de banen van LTV Vesna!
 
De toernooiorganisatie