Van alles te doen

Naast de competitiewedstrijden (vrijdag, zaterdag en zondag) en de racketavond op dinsdag (vanaf 20.00 uur) is er nog veel meer te doen, Kijk maar eens bij de agenda.

8 April OPEN DAG 2018

Zondag 8 april hebben we onze Open Dag. Vanaf 13.00 uur. Iedereen is welkom!! Diezelfde zondag beginnen we het seizoen met het “we-gaan-weer-beginnen toernooi”.  De jeugd start om 13.00 uur, senioren starten om 15.00 uur.  

Ledenvergadering 29 januari 2018 19.30 uur

Binnenkort hebben we onze algemene ledenvergadering. Deze is maandag 29 januari 2018 om 19.30 uur in onze verwarmde kantine. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte welkom. De agenda en overige stukken zullen via de mail toegestuurd worden. Tot dan!

Maak kennis met tennis, speciale actie!

Voor iedereen een speciale actie om kennis te maken met tennis. meer informatie Hallo jongens en meisjes van de basisschool, Wij hebben vanuit LTV Vesna een hele leuke actie om kennis te maken met tennis. Hiernaast meer informatie.    ...

Blokker Open Vesna Toernooi

Open Toernooi 2018 Vanaf vrijdag 17 t/m zondag 28 augustus aanstaande, organiseert LTV Vesna het 14de ‘Automobielhuys Misker,’ Vesna Open tennistoernooi. Dit is de voorlaatste week van de schoolvakantie in het noorden (zowel basis- als voortgezet...